Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Την εορταστική λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου στο Πεδίον του Άρεως εγκαινίασε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο οποίος άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει τοποθετηθεί στο χώρο...


Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικρατούσε χθες στο Πεδίον του Άρεως, καθώς έχει ανοίξει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με καρουζέλ, παγοδρόμιο, φάτνη και πολλές δραστηριότητες για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Αττικής, αφού έδωσε στους παρισταμένους τις ευχές του για καλές γιορτές και εξέφρασε την ανάγκη για αλληλεγγύη, τόνισε:

 «Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τα χαμόγελα των παιδιών είναι το πιο ωφέλιμο αντίδοτο. Ευχόμαστε, αυτές τις Άγιες Ημέρες των εορτών, ο κόσμος να απολαύσει στο Πεδίον του Άρεως τη ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μια νέα εποχή ξεκινά για το Πάρκο, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά πρόσωπο και περιμένει τους πολίτες της Αθήνας να το αγκαλιάσουν. Το αξίζουν οι πολίτες της Αττικής, το αξίζουν και οι γειτονιές του κέντρου της Αθήνας».

Στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου παρέστησαν επίσης Αντιπεριφερειάρχες και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η εορταστική ατμόσφαιρα θα διαρκέσει έως και τις 12 Ιανουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου